تبلیغات
هنر آشپزی - طرز تهیه ی آش آلو
به وب سایت :: هنر آشپزی :: خوش آمدید
منوی اصلی
نویسندگان
آرشیو
موضوعات
جستجو
خبرنامه
نظر سنجی
لینكدونی
لینكستان
آمار
بازدیدهای امروز:
بازدیدهای دیروز:
كل بازدیدها:
كل مطالب:
كل نظرات:
ایجاد صفحه: - ثانیه

  

طرز تهیه ی آش آلو
مواد لازم (برای 4 نفر):

- برنج نصف پیمانه
- لپه یک سوم پیمانه
- سبزی آش 5/0 کیلو
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- آلوی خشک 10 تا 15 عدد
- پیاز 3 عدد متوسط
- نعناء خشک یک قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 طرز تهیه:
1- پیاز را سرخ کرده، به آن کمی زردچوبه بزنید. سپس لپه را با مقدار کافی آب، به آن اضافه کنید و بگذارید لپه نیم پز شود. پس از آن برنج و آلو خشک (که قبلا به مدت 2 ساعت در آب خیسانده اید) را به آن اضافه کنید.
2- گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده کاملا مخلوط کنید و از آن کوفته ریزه درست کرده وقتی که برنج نیم پز شد آن را به آش اضافه کنید و صبر نمایید تا برنج بپزد و کاملا لعاب بیندازد. نمک و فلفل آش را اندازه کنید.
3- سبزی اش را پاک کرده بدقت بشویید، خرد کنید و به آش اضافه نمایید. پس از آن که سبزی پخت، آش را در ظرف بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیاز سرخ کرده تزیین کنید.
نکته: در تابستان این آش را با آلوی تازه هم می توان تهیه کرد. در این صورت حدود 5/0 کیلو آلو تازه لازم است. بنابراین هسته های آلو را بگیرید و آن را همراه سبزی به آش اضافه کنید.



نوشته شده توسط سر آشپز در سه شنبه 24 شهریور 1388 و ساعت 11:58 ق.ظ [+] | نظرات ()
نوشته های پیشین