تبلیغات
هنر آشپزی - مسقطی
به وب سایت :: هنر آشپزی :: خوش آمدید
منوی اصلی
نویسندگان
آرشیو
موضوعات
جستجو
خبرنامه
نظر سنجی
لینكدونی
لینكستان
آمار
بازدیدهای امروز:
بازدیدهای دیروز:
كل بازدیدها:
كل مطالب:
كل نظرات:
ایجاد صفحه: - ثانیه

  

مسقطی

مواد لازم

برای چهار تا پنج نفر:

نشاسته 400 گرم

گلاب 250 گرم

شكر 5/1 كیلو

آب به میزان لازم

مغز هل به میزان لازم

شیره به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را با آب و گلاب مخلوط كنید، سپس شكر را در آن ریخته و هم می‌زنید تا كاملا مخلوط شود، آن‌گاه مایع را در قابلمه ریخته و روی شعله كم قرار می‌دهیم و آن قدر هم می‌زنید تا خوب خودش را بگیرد. این كار را تا زمانی ادامه دهید تا دوباره شكل پنیر تازه به خود بگیرد. حالا اگر مایع، كم شیرین بود، كمی شیره به آن اضافه می‌كنیم و دوباره می‌جوشانیم. سپس مغز هل را روی آن پاشیده و در سینی می‌ریزیم و پهن می‌كنیم، پس از آنكه كمی سرد شد، آن را به هر شكل و نوعی كه خواستیم تزئین می‌كنیم.



نوشته شده توسط سر آشپز در سه شنبه 24 شهریور 1388 و ساعت 12:27 ب.ظ [+] | نظرات ()
نوشته های پیشین