تبلیغات
هنر آشپزی - خواص ذرت
به وب سایت :: هنر آشپزی :: خوش آمدید
منوی اصلی
نویسندگان
آرشیو
موضوعات
جستجو
خبرنامه
نظر سنجی
لینكدونی
لینكستان
آمار
بازدیدهای امروز:
بازدیدهای دیروز:
كل بازدیدها:
كل مطالب:
كل نظرات:
ایجاد صفحه: - ثانیه

  

خواص ذرت
نحوه استفاده : کاکل و ریشه آن به صورت دم کردنی و جوشانده و میوه آن به صورت پخته شده 
خواص : ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است . 
سایر خواص آن عبارتند از : 
- پماد ذرت خشك كننده زخم ها می باشد. 
- ذرت غذای خوبی برای پیشگیری ازسرطان است. 
- استفاده مداوم از ذرت ازپوسیدگی دندان جلوگیری می كند . 
- روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد . 
- روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است. 
خواص درمانی كاكل ذرت 
كاكل ذرت را قبل از رسیدن كامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن آن می چینند و به سرعت خشك می كنند . كاكل ذرت بعد از خشك شدن رنگ قهوه ای پیدا می كند . 
برای درست كردن دم كرده كاكل ذرت ،‌مقدر 30 گرم از آ ن را در یك لیتر آب جوش 
ریخته وبه مدت پنج دقیقه دم کنید . 
- كاكل ذرت دارای مقدار زیادی پتاسیم است، به همین دلیل دم كرده آن ادرار آور است و 
آرام كننده دستگاه ادراری است . 
- درد وناراحتی های دستگاه ادرار را تسكین می دهد . 
- سنگ مثانه ،‌التهاب و درد مثانه را از بین می برد . 
- كاكل ذرت بطور كلی دستگاه ادراری را تمیز می كند . 
به غیر از كاكل ذرت از برگ ، ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی به عمل می آید . 
- جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی بینی را بند می آورد. 
- برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ های ذرت استفاده كنید . 
- جوشانده ریشه ذرت برای سوزش مجاری ادرار مفید است . 
- جوشانده وسط ذرت درد شكم و معده را از بین می برد . 
- در قدیم برای معالجه سوزاك از جوشانده ساقه بلال استفاده می كردند . 
منبع : کتب طب سنتی


نوشته شده توسط سر آشپز در سه شنبه 24 شهریور 1388 و ساعت 12:29 ب.ظ [+] | نظرات ()
نوشته های پیشین