تبلیغات
هنر آشپزی - طرز پخت فلافل خوزستانی
به وب سایت :: هنر آشپزی :: خوش آمدید
منوی اصلی
نویسندگان
آرشیو
موضوعات
جستجو
خبرنامه
نظر سنجی
لینكدونی
لینكستان
آمار
بازدیدهای امروز:
بازدیدهای دیروز:
كل بازدیدها:
كل مطالب:
كل نظرات:
ایجاد صفحه: - ثانیه

  

طرز پخت فلافل خوزستانی

مواد لازم:
نخود خیس شده =
۲۵۰ گرم
پیاز =یک عدد بزرگ
سیر= 
۳ حبه
رب گوجه فرنگی =یک قاشق مربا خوری
سیب زمینی آب پز =
۱ عدد کوچک
ادویه کار ی=
۲ قاشق چایخوری
فلفل و نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.

نکات مهم : ۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد . ۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود . ۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد . ۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .

دستور پخت سس فلافل
یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.



نوشته شده توسط سر آشپز در سه شنبه 24 شهریور 1388 و ساعت 12:31 ب.ظ [+] | نظرات ()
نوشته های پیشین